Brandeer is een design studio met de focus op branding.

Brandeer is opgericht door Jeroen Jongsma in November 2019. Jeroen is een branding & UI/UX designer uit Friesland met een Bachelor of Science voor Communicatie & Multimedia Design. Naast Jeroen wordt er ook regelmatig samengewerkt met andere creatievelingen, om zo tot de best mogelijke resultaten te komen. De naam ‘brandeer’ stamt af van het Engelse woord ‘branding’. Branding is de definitie voor het vormen van een merkbeleving, het ontwikkelen van een gevoel. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door middel van designs of strategieën. Iemand die met branding bezig is kun je dus een brandeer noemen. Heb jij een brandeer nodig?

Jeroen Jongsma, brandeer eigenaar

In een tijdperk waarin de technologie continu wordt doorontwikkeld is het moeilijk om bij te blijven.

Het is als bedrijf essentieel om professionele designs te hebben. Of het nou om de website, het logo of andere designs gaat: het heeft invloed op hoe je klant je waardeert & positioneert. Wij begrijpen dat dit moeilijk is en helpen je daarom graag om op te vallen. Door het verhaal van jouw merk naar moderne designs te vertalen, zal die potentiële klant vanuit zijn gevoel eerder voor jouw merk kiezen dan voor je concurrent. We kunnen je op verzoek ook nog helpen om je merk maandelijks tot in de puntjes in orde te houden. Wij bewaken de kwaliteit van je merk graag en adviseren je over nieuwe mogelijkheden.

We zijn benieuwd naar je vraagstuk!

Spreekt ons werk je aan en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan horen wij graag je verhaal aan. We denken met je mee en helpen je graag om dichter tot je klant te komen.

Bij brandeer ontwikkelen we een merkbelevenis die dicht bij de klant staat.